Najnovšie recenzie zo sekcie Mini rúry
Cena a funkcie elektrickej rúry boli smerodajné pre jej zakúpenie, naviac je pekná. Používame ju v letnej kuchyni pričom robí všetko tak ako bolo v popise deklarované (vrátane grilu). Pre jednoduché nastavenie funkcií ju manželka používa radšej ako tú čo má zabudovanú v kuchynskej linke.
minirúra funguje k mojej spokojnosti
spokojnosť s výkonom aj s cenou, škoda len že ku nej nie sú dodávané 2 plechy na pečenie, to je asi jediné mínus ktoré som na výrobku našiel
- Veľká rúra
Rúru používam už asi 4. mesiac a môžem iba chváliť. Pečiem v nej koláče, placky na plechu, zapekané zemiaky, rôzne zeleninové jedlá pečené v jánskom skle i len tak na plechu. Mäso som v nej nepiekla, asi ani len tak skoro nebudem (uprednostňujem vegetariánstvo). Ale určite sa to dá...
Rúru používam bežne v domácnosti namiesto klasickej rúry či vstavanej. Táto rúra je ich plnou náhradou..
Súčasťou vybavenia je plech, ktorý má však nízky okraj, takže ho ani nepoužívam, mám svoje vlastné pechy, už skôr zakúpené, takže používam tie.Proste ich položím na mriežku. Dajú sa ľahko kdekoľvek kúpiť. Takže to za nevýhodu ani nepovažujem.
Rada by som ešte upozornila na to, že pred úplne prvým použitím rúry som ju pustila naprázdno podľa návodu na použitie a išiel z nej hrozný smrad. Aj som rozmýšľala, že ju vrátim, že v takom smradľavom piecť nebudem. Tak som ju ešte raz pustila a už to bolo ok. Až potom som v nej piekla a všetko už bolo v pohode.
Najčastejšie používam pečenie zhora aj zdola naraz a bez ventilátora. Pri koláčoch dám potom ešte 5 min. piecť už len zospodu.
Časovač je silno návykový, uľahčuje mi to dobré pečenie. Kedykoľvek počas pečenia sa dá časovač úplne vypnúť alebo zmeniť dĺžku pečenia - predĺžiť či skrátiť.
Takže za mňa úúúúplná spokojnosť.
Zatiaľ som upiekla len kuriatko, mňam mäkučké mäsko.
Škoda, že rúra nemá vnútorné osvetlenie. Potrebuje okolo priestor, kvôli vyžarovaniu tepla.
Vhodná pre 1-2 osoby.
- Jednoduchá obsluha.
Krátkodobá skúsenost-vysoká kvalita
Ešte som teplovzdušnú rúru použila len raz ale grilovanévkurča chutilo každému.
- pro jednoho ,max pár
- netypický plech-jen bůch ví kde sehnat 28x28 cm
Výkonná trouba v poměru k ploše plechu ,ale jeden plech je málo a chtělo by to +1 hlubší. Termostat by měl mít rozsah 30-200C aby se taky dalo sušit.Cena ku kvalitě?Staré česko-slovenské výrobky držely 20let -to už u číny nehrozí.
Klarstein Masterchef 60 BK
Pridané: 20. júla 2019
(naposledy upravené 20. júla 2019)
Zakúpený v Electronic Star
- skvelá rúra so všetkými potrebnými funkciami, pečie naozaj dokonale, perfektná na chalupu aj do domácnosti nezaberie veľa miesta, pomer cena - kvalita OK, zatiaľ max. spokojnosť,
- žiadna
- velky. vnutorny priestor ,jednoduche ovladanie pre malu rodinu postacujuce
- Rúra je veľká, na prvý pohľad kvalitná, zatiaľ iba doviezli, neviem ako funguje, ale som spokojná, uvidím ako bude slúžiť))) potom napíšem ako bude v používaní.
- Veľkosť
- Vložím kura, zapnem gril a hotovo
- Malá a skladná piecka s prekvapivým časovačom, do garsónky ako stvorená
Chcelo by to ešte jeden vyšší plech :)
spokojný, spľňa účel
- výborná , pekný vzhľad,
- vhodná do garzonky, kde nie je miesto na veľký sporák
vykon a príkon
- Veľký vnútorný objem
- Regulácia teploty platní
- Zapínanie
Rúru sme vrátili. Celkové zapínanie je vyriešené trochu nešťastne, rúra alebo platne sa zapnú až po aktivácii časovača, na to sa však dá zvyknúť. Ale variť na platniach bez regulácie teploty je absolútne nepredstaviteľné. Je to možno dobré na prihriatie jedla, ale nie na varenie, keď vám pri maximálnej teplote platne všetko vykypí alebo prihorí. Je to škoda, inak by to bol fajn výrobok.
- Ovladanie teploty platni.
Zobrazujem 181 - 200 zo 235 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12 Ďalšie »